شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی بینظیر
قارچ سوخاری پفکی نوعی پیشغذا است که قارچها
در خمیرابه خوابانده شده و سرخ میشوند. این خمیرابه را میتوان به مدل های مختلف
با طعم های مختلف، مطابق با سلیقه افراد مختلف، تهیه نمود. پس از سرخ کردن مواد بایستی
آن را در دستمال گداشته تا روغن آن کشیده شود. این قارچها را معمولا به همراه سس
رنچ سرو میشوند، چرا که به خمیرابهٔ ادویه اضافه میکند. این ادویهها شبیه به
ادویههای قارچ شکمپر هستند در ادامه به طرز تهیه آن میپردازیم و در پایان به سس
رنچ اشاره کوچکی خواهیم داشت.
قارچ سوخاری پفکی
مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری پفکی
قارچ | 500 گرم |
پودر سیر ریز شده | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1/2 قاشق چایخوری |
آرد | 1.5 فنجان |
آرد ذرت | 1 قاشق چایخوری |
شیر | 1.5 فنجان |
نمک و پودر کاری | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
پودر آویشن | 1/2 قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی- آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگپودر و
پودر کاری را با هم مخلوط کنید .
- شیر را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس
به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید.
- سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد
از آن قارچها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچها کاملا با خمیر
پوشانده شوند.
- در همان حال، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید
. قارچها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلاییقهوهای شوند.
- قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار
دهید تا روغن آن خارج شود سپس آنها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.
- آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگپودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .
- شیر را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید.
- سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچها کاملا با خمیر پوشانده شوند.
- در همان حال، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید . قارچها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلاییقهوهای شوند.
- قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آنها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.
قارچ سوخاری پفکی آماده سرو
نکته
- معمولا قارچ سوخاری با سس رنچ سرو میگردد.
سس رنچ جهت سرو قارچ پفکی
برای داشتن چندین طعم در سوخاری قارچ میتوانید پیاز را حلقه حلقه کرد و درون سس کنید و مثل قارچ سرخ نمایید.
علاوه بر پیاز میتوان از میگو و مرغ تیکه شده نیز استفاده و در کنار قارچ سرخ کنید و طعمی به یاد ماندنی را در کنار خانواده و دوستان تجربه کنید. نوش جان... .
گروه آشپزی وب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل اصفهان ایران و اسرائیل انفجار استان اصفهان حمله ایران به اسرائیل آمریکا حسین امیرعبداللهیان ارتش جمهوری اسلامی ایران وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل
طرح نور فراجا وزارت بهداشت سیل تهران هواشناسی قتل قوه قضاییه سیلاب فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی
بنزین قیمت خودرو واردات فرودگاه قیمت طلا بانک مرکزی خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سعدی سینمای ایران فیلم احسان علیخانی کتاب موسیقی دفاع مقدس
اینترنت مغز
رژیم صهیونیستی عراق فلسطین غزه جنگ غزه امیرعبداللهیان روسیه سازمان ملل شورای امنیت عملیات وعده صادق اسراییل چین
استقلال فوتبال شمس آذر قزوین پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر صنعت نفت آبادان لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا تراکتور
هوش مصنوعی گوگل ناسا فناوری سامسونگ تلگرام اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور
خواب گیاهان دارویی