پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

استیک کوردن بلوی فرانسوی


یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچک‌تر از اندازه گوشت‌ها برش دهید، طوری که لبه‌های گوشت یک تا ۲ سانتیمتر فاصله داشته باشند ...


مواد لازم:

▪ فیله گوساله: ۸ تکه
▪ کالباس تنوری مرغ: ۴ ورقه
▪ پنیر گودا: ۴ ورقه
▪آرد سفید: به‌میزان لازم
▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد
▪ آرد سوخاری درشت: به‌میزان لازم
▪ آرد سوخاری ریز: به‌میزان لازم
▪ روغن مایع و کره: به‌میزان لازم

طرز تهیه:

فیله‌های گوساله را درون یک کیسه فریزر بگذارید و با استیک‌کوب (گوشت‌کوب مخصوص استیک) روی گوشت‌ها بکوبید. دقت کنید که گوشت‌ها سوراخ نشوند. یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچک‌تر از اندازه گوشت‌ها برش دهید، طوری که لبه‌های گوشت یک تا ۲ سانتیمتر فاصله داشته باشند و لبه‌های گوشت روی هم قرار گیرند و بین شان فاصله نماند. کالباس را بین دو قطعه پنیر بگذارید و بین دو تکه فیله گوشت قرار دهید و در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم‌مرغی که با چنگال زده‌اید بزنید و در آخر، در مخلوط آرد سوخاری ریز و درشت بغلتانید. ماهیتابه‌ای را گرم کنید و روغن و کره را در آن بریزید. وقتی گرم شد، استیک‌ها را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید. غذا آماده است و می‌توانید آن را با سبزیجات پخته شده سرو کنید.
گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:akairan.com
مطالب پیشنهادی:
طرز تهیه ی مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار !
ماهی بخارپز
روش تهیه پای اسپاگتی
پاستا مرغ در فر
خوراک برنج نیمه با قارچ


همچنین مشاهده کنید