پنجشنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 19 May, 2022
مجله ویستا

استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری


مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌ شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌كنیم.

مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده : 150 گرم
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف پیمانه
جعفری خردشده : نصف پیمانه
سیر : دو حبه
روغن‌ زیتون : سه قاشق غذاخوری
نمك : به میزان لازم

طرز تهیه :
گوشت را ورقه كرده و ما‌‌‌ بین دو كیسه فریزر با بیفتك‌كوب می‌كوبیم تا نازك شود.
سیر را كوبیده و یا ریز كرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن‌ زیتون خوب مخلوط می‌كنیم.
مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌ شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌كنیم.
نمك را به هر دو طرف گوشت می‌پاشیم.
تابه چدنی را كمی چرب كرده و با حرارت زیاد استیك را سرخ می‌كنیم.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : groohashpazi.blogfa.com



مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه ی تورندو! غذایی شیک و راحت

خوراک بیف ویستاول
راویولی
پاپارا غذایی خوشمزه با گوشت چرخ کرده
آموزش پخت بره درسته




همچنین مشاهده کنید





سایت دیدبان ایرانخبرگزاری مهرسایت دیپلماسی ایرانیسایت فراروسایت بیتوتهوبگردیسایت نامه نیوزخبرگزاری اسپوتنیکخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت اعتماد آنلاین