سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

استيـك سبــزيجات


اگر بخواهيد استيك را كبابي ميل كنيد، آن را روي ماهيتابه‌هاي مخصوص به مانند تصوير قرار دهيد تا كباب شما بپزد و مزه كبابي پيدا كند.
استيـك سبــزيجات
مواد لازم:
راسته گوساله .............................................نيم‌كيلو
فلفل سياه ....................................... دو تا سه قاشق
روغن و نمك ................................. به مقدار لازم
قارچ، كرفس، فلفل دلمه‌اي و گوجه فرنگي به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا گوجه‌فرنگي، قارچ، كرفس و فلفل دلمه‌اي را حلقه حلقه كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد سپس گوشت را به صورت تكه استيكي درآوريد، یعنی به کلفتی دو تا سه سانتی متر ببرید و با كارد روي آن بزنيد تا نرم شود سپس در يك تا دو قاشق فلفل سياه بغلتانيد و آن را نيم ساعت بخوابانيد، البته اگر آب پياز را هم روي آن بريزيد، گوشت نرم مي‌شود. اگر دوست داريد استيك را به صورت سرخ شده ميل كنيد، تابه را روي آتش گرم كنيد، سپس دو قاشق روغن بريزيد و پيش از آن‌كه روغن دود كند، استيك را در تابه بگذاريد و شعله را كم كنيد، پس از سه دقيقه استيك را برگردانيد و در طرف ديگر آن نمك بپاشيد و سپس در ديس بگذاريد.
اما اگر بخواهيد استيك را كبابي ميل كنيد، آن را روي ماهيتابه‌هاي مخصوص به مانند تصوير قرار دهيد تا كباب شما بپزد و مزه كبابي پيدا كند.
حال مخلوط آماده شده را مي‌توانيد بر روي استيك سرخ شده و يا استيك كبابي بريزيد، اگر دوست داريد، مي‌توانيد كمي رب گوجه هم به مخلوط سبزي‌تان اضافه كنيد.


همچنین مشاهده کنید