شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

رولت تن ماهی


خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن می‌كنیم و تخم‌مرغ‌های پخته شده را روی آن می‌گذاریم و به صورت رُل می‌پیچیم و دو سر كاغذ آلومینیومی را محكم می‌بندیم

مواد لازم:
كنسرو ماهی تن: 400 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
پنیر پیتزای رنده شده: 100 گرم
آرد: 50 گرم
سركه: یك قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده: به مقدار لازم
تخم مرغ پخته: 2 عدد
نمك و فلفل: به مقدار لازم

رولت تن ماهی
طرز تهیه:
كنسرو ماهی تن را كه از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می‌ریزیم، سپس آن را با چنگال كمی خرد كرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سركه، جعفری خرد شده و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط می‌كنیم تا به صورت خمیر در آید. سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن می‌كنیم و تخم‌مرغ‌های پخته شده را روی آن می‌گذاریم و به صورت رُل می‌پیچیم و دو سر كاغذ آلومینیومی را محكم می‌بندیم. حالا رولت پیچیده شده را در‌تنظیف می‌پیچیم و آن را داخل ظرف آبی كه در حال جوش است به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از این مدت شعله را خاموش كرده و صبر می‌كنیم فویل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش می‌دهیم و با سبزیجات تزیین می‌كنیم.

رولت تن ماهی
گردآوری :گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع: jamejamonline.ir
مطالب پیشنهادی:
لازانیای لقمه‌ای
سوپ قارچ و اسفناج
غذایی سرشار از ویتامین
طرز تهیه سوپ چربی سوز
آش كرفس؛ غذایی برای حفظ سلامت قلب


همچنین مشاهده کنید





سایت ساعدنیوزسایت اعتماد آنلاینوبگردیسایت همشهری‌آنلاینسایر منابعسایت رویداد 24سایت انصاف نیوزسایت مجله شبکهروزنامه تعادلخبرگزاری باشگاه خبرنگاران