شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

گراتن اسفناج و پاستا


سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

مواد لازم:
پاستای درشت : نیم کیلوگرم
اسفناج تازه و ریز : ۶پیمانه
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده : ۲حبه
نمک و فلفل : به میزان کافی
پنیر پارمیزان رنده شده : یک چهارم پیمانه
خامه : یک پیمانه

طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف مناسب پیرکس را کمی چرب کنید.
پاستا را طبق دستور روی بسته آماده و آبکش کنید.
سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
پاستا و اسفناج را با هم مخلوط کنید، خامه و سپس پنیر روی آن بریزید و بگذارید به مدت نیم ساعت و تا زمانی که روی آن طلایی و ترد شود، بپزد.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : khorasannews.com



مطالب پیشنهادی :
گراتن ماکارونی
سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
طرز تهیه بهترین پنکیک!!
گراتن سبزیجات
نیمرو با مایکروفر


همچنین مشاهده کنید





سایر منابعسایت مجله شبکهسایت الفروزنامه دنیای اقتصادسایت سلام نوسایت آفتاب نیوزخبرگزاری ایسناخبرگزاری فارسروزنامه همشهریسایت دیدبان ایران