یکشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۰ / 23 January, 2022
مجله ویستا

تخم مرغ شکم پر، یک پیش غذای خوش طعم و چند دقیقه ای


پیش غذا یکی از اجزای اصلی میز شام برای میهمانان تان است. این بار با تخم مرغ یک پیش غذای سریع و خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای تخم مرغ شکم پر

تخم مرغ سفت پخته شده : 6 عدد
سس مایونز : 1/4 فنجان
ترب کوهی خرد شده : 1 تا 2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی : 1/2 قاشق چای خوری
خردل : 1/4 قاشق چای خوری
نمک : 1/8 قاشق چای خوری
فلفل قرمز : مقداری


تخم مرغ شکم پر، یک پیش غذای خوش طعم و چند دقیقه ای

طرز تهیه تخم مرغ شکم پر

تخم مرغ های پخته شده را از سمت طولی با چاقوی تیز نصف کنید.
به آرامی زرده های تخم مرغ را از سفیده جدا کنید طوری که سفیده ها شکسته نشوند.
زرده های تخم مرغ، سس مایونز، ترب کوهی خرد شده، سس گوجه فرنگی، نمک، فلفل و خردل را با هم مخلوط کنید.
سفیده های تخم مرغ را درون ظرف سرو تان بچینید و از مخلوط زرده تخم مرغ یک قاشق درون سفیده های تخم مرغ بریزید.

تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
اختصاصی سیمرغ



همچنین مشاهده کنید





سایت بیتوتهسایر منابعسایت ورزش سهسایت همشهری‌آنلاینخبرگزاری مهرخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت سلام نوسایت دیپلماسی ایرانیسایت رویداد 24سایت اعتماد آنلاین