یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی زبان مخصوص


شیرینی زبان مخصوص
● مواد لازم:
▪ روغن: ۲۵۰ گرم؛
▪ پودر شکر: ۲۵۰ گرم؛
▪ سفیده ی تخم مرغ: ۲۲۵ گرم؛
▪ آرد: ۳۲۵ گرم؛
▪ وانیل: نصف قاشق چایخوری؛
▪ زعفران: نصف قاشق چایخوری.
▪ حرارت فر: ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد؛
▪ زمان پخت: ۱۰ دقیقه.
● طرز تهیه:
آرد و روغن را با هم مخلوط می کنیم و می زنیم تا صاف شود، بعد پودر شکر، سفیده ی تخم مرغ، وانیل و زعفران را با هم مخلوط و به آرد روغن اضافه می کنیم و می زنیم تا صاف شود. خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده و کوچک به صورت موازی داخل حرارت فر ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد و زمان پخت ۱۰ دقیقه در سینی چرب شده می ریزیم.
منبع : خانواده ما