شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
مسواک و تلخی دهان
علت تلخی مزه خوراکیها پس از مسواک زدن، سالهاست موضوع بسیاری از تحقیقات و مقالات بوده است. عامل این پدیده، ماده شویندهای است که در خمیردندان به کار میرود. این ماده که معمولاً «سدیم لوریل سولفات» است، نوعی شامپو است که تنها وظیفه آن در خمیر دندان، ایجاد کف سفید رنگ معمول است.
در دهان، مولکولهای شوینده با لایه فسفولیپیدی غدد چشایی ترکیب میشوند و گیرندههای مزه شیرین زبان را از کار میاندازند.گیرندههای تلخی نیز به همین ترتیب تحت تاثیر قرار میگیرند، اما به دلایل بیوشیمیایی، به جای بسته شدن، تغییر سلیقه میدهند و به غذاهای ترش حساس میشوند. نتیجه این فرآیند این است که دستکم به مدت یک ساعت (زمان دوام پیوندها) مزه شیرین و ترش به صورت تلخی احساس میشود که البته خوشایند نیست.
منبع : روزنامه اطلاعات
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
گشت ارشاد حماس رئیس جمهور ایران حجاب پاکستان رئیسی دولت سیزدهم امام خمینی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سلامت کنکور عربستان تهران سیل هواشناسی سازمان سنجش اصفهان آتش سوزی شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو دلار تورم قیمت خودرو آفریقا قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا ارز بانک مرکزی ایران خودرو
پایتخت خانواده تلویزیون سریال ترانه علیدوستی فیلم سینمای ایران موسیقی مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین طالبان ایالات متحده آمریکا اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ ماه
مالاریا کاهش وزن استرس سلامت روان آلزایمر زوال عقل