چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
مسواک و تلخی دهان
علت تلخی مزه خوراکیها پس از مسواک زدن، سالهاست موضوع بسیاری از تحقیقات و مقالات بوده است. عامل این پدیده، ماده شویندهای است که در خمیردندان به کار میرود. این ماده که معمولاً «سدیم لوریل سولفات» است، نوعی شامپو است که تنها وظیفه آن در خمیر دندان، ایجاد کف سفید رنگ معمول است.
در دهان، مولکولهای شوینده با لایه فسفولیپیدی غدد چشایی ترکیب میشوند و گیرندههای مزه شیرین زبان را از کار میاندازند.گیرندههای تلخی نیز به همین ترتیب تحت تاثیر قرار میگیرند، اما به دلایل بیوشیمیایی، به جای بسته شدن، تغییر سلیقه میدهند و به غذاهای ترش حساس میشوند. نتیجه این فرآیند این است که دستکم به مدت یک ساعت (زمان دوام پیوندها) مزه شیرین و ترش به صورت تلخی احساس میشود که البته خوشایند نیست.
منبع : روزنامه اطلاعات
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس چین دولت سیزدهم خلیج فارس لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان دولت حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی پلیس دستگیری شورای شهر تهران سلامت
خودرو بانک مرکزی دلار قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو ایران خودرو سایپا بازار خودرو مالیات تورم ارز
تلویزیون سریال سعید آقاخانی سینمای ایران سینما نون خ رسانه موسیقی تئاتر فیلم دفاع مقدس کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر بایرن مونیخ فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام ناسا تسلا تبلیغات اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن طول عمر بارداری خواب سلامت روان آلزایمر