جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
پلوی مخلوط هندی
این پلوی مخلوط در کشور هندوستان به بریانی بادام هندی و سبزیجات معروف است
و از جمله غذاهای رسمیای است که بهعنوان شام مهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
- بادمجان کوچک (پوستکنده و خرد شود)؛یک عدد
- پیاز؛ ۳ عدد
- سیر؛ ۲ حبه
- زنجبیل تازه (پوست کنده شود)؛ یک تکه کوچک ۵/۲سانتیمتری
- روغن مایع؛ ۴ قاشق سوپخوری
- هویج (ریز خرد شود)؛ ۳ عدد
- پودر زیره؛ یک قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز؛ یک قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز؛ نصف قاشق چایخوری
- عصاره سبزیجات؛ یک عدد قرص
- فلفل دلمهای قرمز (خرد شود)؛ یک عدد
- برنج؛ یکونیم پیمانه
- بادام هندی خام؛ ۱۷۵ گرم یا یکونیم پیمانه
- کشمش پلویی؛ ۴۰ گرم یا یکچهارم پیمانه
- نمک و فلفل سیاه؛ بهمقدار لازم
- تخممرغ آبپز شده؛ ۲ عدد
- گشنیز؛ مقداری برای تزیین
● روش تهیه:
۱) یکی از پیازها را پوست کنده، همراه سیر و زنجبیل داخل دستگاه خردکن بریزید و ۳ قاشق آب سرد به آن اضافه کنید تا خمیری نرم حاصل شود.
۲ ) بقیه پیازها را نیز پوست کنده، خلالی خرد کنید، سپس ۲ قاشق سوپخوری روغن در تابهای بریزید و روی حرارت بگذارید. حالا پیاز خرد شده را در آن بریزید و کمی حرارت دهید تا نرم شود. پس از آن، بادمجان، فلفل و هویج خردشده را نیز به روغن اضافه کرده، همراه با پیاز سرخ کنید. این مخلوط سرخ شده را به قابلمهای متوسط منتقل کنید و بعد یک قاشق سوپخوری روغن در همان تابه قبلی بریزید و صبر کنید تا روی حرارت داغ شود. حالا خمیر پیازی را به روغن داغ اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید، سپس آن را با پودر زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز مزهدار کنید.
۳) از طرف دیگر، قرص عصاره سبزیجات را در ۳پیمانه آبجوش حل کنید و آن را کمکم در تابه بریزید و هم بزنید. حالا مواد داخل تابه را به مخلوط سبزیجات سرخشده داخل قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله زیاد اجاقگاز قرار دهید تا آب بهجوش آید. حالا زیر شعله را کم کنید و بگذارید سبزیجات کمی بپزند.
۴) در این فاصله زمانی، یک قاشق سوپخوری روغن را در تابهای بریزید و بادامزمینی را در آن به مدت سه دقیقه تفت دهید، سپس کشمش را نیز اضافه کنید و فقط چندثانیه حرارت دهید. پس از آن، برنج را نیز داخل قابلمه بریزید تا برنج در آب عصاره سبزیجات، بجوشد و نرم شود.
۵) پس از اینکه آب برنج تمام شد، دوسوم مخلوط بادام و کشمش را روی آن بریزید. حالا دمکنی را روی قابلمه بگذارید و مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا دم بکشد. در پایان پلوی مخلوط را در ظرف موردنظر بکشید و باقیمانده بادام و کشمش را روی آن بریزید و پس از تزیین با چند برگ گشنیز، همراه تخممرغ پخته سرو کنید.
منبع : همشهری آنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست