شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

کوفته نخودچی


کوفته نخودچی
● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
▪ گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۵۰۰ گرم
▪ آرد نخودچی: ۳۰۰ گرم
▪ پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد
▪ آب گرم: یک لیوان
▪ زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
▪ پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
▪ پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ آب: ۶ لیوان
▪ زعفران دم کرده: یک قاشق چای‌خوری
▪ آبلیمو: یک دوم لیوان
▪ شکر: ۳ قاشق سوپ‌خوری
▪ روغن مایع برای سرخ کردن: ۲ قاشق سوپ خوری
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
▪ شوید: چند برگ برای تزئین
● طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، آب گرم، نیمی از زردچوبه، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و آنها را خوب ورز می‌دهیم. در تابه‌ای روغن را گرم کرده، از مواد به اندازه یک نارنگی بر می‌داریم، آن را مانند تخم مرغ شکل داده و سرخ می‌کنیم. در قابلمه‌ای پیاز داغ، بقیه زردچوبه و آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا جوش آید. زعفران، کمی نمک، آبلیمو و شکر را همراه با کوفته‌های سرخ شده به آب در حال جوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا غذا کاملاً جا بیفتد. کوفته‌ها را در ظرفی مناسب می‌ریزیم و با برگ‌های شوید آن را تزئین می‌کنیم. توجه: ترشی و شیرینی این کوفته را طبق ذائقه خود اندازه کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید