جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

بارداری و غذاهای دریایی


بارداری و غذاهای دریایی
مصرف ماهی و میگو نقش بسیار مهمی در رژیم غذایی زنان باردار دارد. این دو ماده غذایی منبعی بسیار غنی از پروتئین، اسیدچرب امگا سه و سایر مواد غذایی حاوی چربی اشباع شده کمی است. زنان باردار باید مقدار کافی از ماهی و میگوی سالم تغذیه کنند تا علاوه بر برخوردار شدن از خواص مفید، از مضرات آنها نیز دور باشند.
● باید و نباید های غذاهای دریایی برای زنان باردار و مادران
▪ هرگز ماهی هایی مانند ماهی خال مخالی و ‎.‎.‎. را که حاوی سطح بالایی جیوه هستند، رامصرف نکنید. ماهی هایی که سطح جیوه پائین دارند عبارتند از: میگو، ماهی تن، سالمون و گربه ماهی.
▪ هفته ای ۳۴۰ گرم (دوتا سه وعده) درهفته ماهی و میگو مصرف کنید.
▪ انواع مختلف ماهی و میگو را مصرف کنید.
▪ یک نوع ماهی یا میگو را بیش از یکبار در هفته مصرف نکنید.

زهرا شیدایی
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید