جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
بارداری و غذاهای دریایی
مصرف ماهی و میگو نقش بسیار مهمی در رژیم غذایی زنان باردار دارد. این دو ماده غذایی منبعی بسیار غنی از پروتئین، اسیدچرب امگا سه و سایر مواد غذایی حاوی چربی اشباع شده کمی است. زنان باردار باید مقدار کافی از ماهی و میگوی سالم تغذیه کنند تا علاوه بر برخوردار شدن از خواص مفید، از مضرات آنها نیز دور باشند.
● باید و نباید های غذاهای دریایی برای زنان باردار و مادران
▪ هرگز ماهی هایی مانند ماهی خال مخالی و ... را که حاوی سطح بالایی جیوه هستند، رامصرف نکنید. ماهی هایی که سطح جیوه پائین دارند عبارتند از: میگو، ماهی تن، سالمون و گربه ماهی.
▪ هفته ای ۳۴۰ گرم (دوتا سه وعده) درهفته ماهی و میگو مصرف کنید.
▪ انواع مختلف ماهی و میگو را مصرف کنید.
▪ یک نوع ماهی یا میگو را بیش از یکبار در هفته مصرف نکنید.
زهرا شیدایی
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم دولت توماج صالحی سریلانکا سیدابراهیم رئیسی پاکستان کارگران مجلس شورای اسلامی
کنکور تهران سیل آتش سوزی هواشناسی سازمان سنجش پلیس زنان سلامت شهرداری تهران اصفهان فراجا
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو مسکن قیمت دلار ارز بانک مرکزی ایران خودرو تورم قیمت
موسیقی رهبر انقلاب خانواده فیلم تلویزیون ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری بازیگر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
غزه آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی جام حذفی سردار آزمون بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور
هوش مصنوعی ناسا رونمایی بنیاد ملی نخبگان گوگل تیک تاک فیلترینگ
دندانپزشکی مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه