سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا
نوع ساده ای از زولبیا
آرد سفید : ۱.۵ فنجان
رداستار : ۱ قاشق مربا خوری
آب : ۲.۲۵ فنجان
شکر : ۱.۵ فنجان
آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری
هل : ۱ قاشق سوپخوری
گلاب : ۱ قاشق سوپخوری
عسل : ۱ قاشق سوپخوری
رودستار را با کمی آب گرم مخلوط میکنیم میگذاریم بماند تا کاملاً حل شود بعد داخل یک و نیم فنجان آب میریزیم و آرد را اضافه مینمائیم و خوب هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود بعد در حدود نیمساعت در جای کمی گرم میگذاریم بماند بعد روغن مایع فراوان را داغ میکنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته خطوطی دایره وار بهطوری که یکدیگر را قطع کند در روغن داغ شده میپذیم. (در صورتیکه زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط میکنیم) به همین طریق زولبیا را آماده میکنیم و دو طرف آن را سرخ نموده بلافاصله در شربت زولبیا که ذیلاً دستور آن داده شده میاندازیم.
● طرز درست کردن شربت زولبیا و بامیه:
یک پیمانه آب و شکر و گلاب را مخلوط میکنیم و در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش آید و کاملاً غلیظ شود بعد آبلیمو را میریزیم، یکی دو جوش که زد از روی آتش بر میداریم و از صافی رد میکنیم. میتوانید عسل و هل نیز برا افزودن طعم و بوی شربت به آن اضافه کنید.
همچنین مشاهده کنید