یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
نوع ساده ای از زولبیا
آرد سفید : ۱.۵ فنجان
رداستار : ۱ قاشق مربا خوری
آب : ۲.۲۵ فنجان
شکر : ۱.۵ فنجان
آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری
هل : ۱ قاشق سوپخوری
گلاب : ۱ قاشق سوپخوری
عسل : ۱ قاشق سوپخوری
رودستار را با کمی آب گرم مخلوط میکنیم میگذاریم بماند تا کاملاً حل شود بعد داخل یک و نیم فنجان آب میریزیم و آرد را اضافه مینمائیم و خوب هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود بعد در حدود نیمساعت در جای کمی گرم میگذاریم بماند بعد روغن مایع فراوان را داغ میکنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته خطوطی دایره وار بهطوری که یکدیگر را قطع کند در روغن داغ شده میپذیم. (در صورتیکه زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط میکنیم) به همین طریق زولبیا را آماده میکنیم و دو طرف آن را سرخ نموده بلافاصله در شربت زولبیا که ذیلاً دستور آن داده شده میاندازیم.
● طرز درست کردن شربت زولبیا و بامیه:
یک پیمانه آب و شکر و گلاب را مخلوط میکنیم و در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش آید و کاملاً غلیظ شود بعد آبلیمو را میریزیم، یکی دو جوش که زد از روی آتش بر میداریم و از صافی رد میکنیم. میتوانید عسل و هل نیز برا افزودن طعم و بوی شربت به آن اضافه کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان مصر سازمان همکاری اسلامی دولت امیرعبداللهیان سیستان و بلوچستان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم حجاب مجلس
تهران سیل شهرداری تهران هواشناسی بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی یارانه تورم خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا مسکن دلار بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
تلویزیون صدا و سیما مسعود اسکویی مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین انگلیس یمن نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل کولر
کبد چرب