یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

گوشت چرخ کرده با نیمرو


تخم مرغ  :  ۴ عدد
گوشت چرخ کرده  :  ۲۵۰ گرم
پیاز  :  ۳ عدد
روغن  :  ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی  :  ۲ عدد
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
پیاز را خلال می‌کنیم با روغن سرخ می‌کنیم تا طلائی بشود، گوشت را داخل پیاز می‌ریزیم هم می‌زنیم تا آب گوشت کشیده شود، یک لیوان آب، کمی نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی را را داخل گوشت می‌ریزیم حرارت را ملایم می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب گوشت کشیده شود با پشت قاشق روی گوشت را صاف می‌کنیم تخم مرغ‌ها را روی سطح گوشت می‌شکنیم کمی نمک و فلفل روی تخم مرغ‌ها می‌پاشیم دو سه دقیقه در ظرف را می‌گذاریم تا سفیده تخم مرغ بسته شود و بعد خوراک را در ظرف به‌طوری که تخم مرغ له نشود می‌کشیم.