دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کیک خارپشت


کیک خارپشت
یك عدد كیك اسفنجی به قطر ۲۰ سانتی متر
دو قاشق سوپخوری پودر كاكائو
۴۰۰ گرم خامه زده شده با پودر قند
۵۰ گرم خلال بادام
۳ عدد اسمارتیز
كیك را به دو نیم دایره بریده و آنها را به صورتی كه سطح روی كیك ها به هم بچسبند با كمی خامه زده شده ساندویچ كنید.
برای فرم دادن به بینی و پوزه خارپشت از یك طرف كیك را دو برش مایل نازك بدهید. پودر كاكائو را با خامه زده شده مخلوط كنید و بزنید تا خامه یكدست قهوه ای شود. تمام سطح كیك را با لایه ای از خامه كاكائویی بپوشانید. در قسمت پوزه خارپشت سطح خامه را تا حد امكان صاف كنید. در قسمت های دیگر بدن خارپشت با چنگال خطوطی موازی ایجاد كنید. خلال بادام ها را به عنوان خارهای خارپشت روی سطح كیك فرو كنید. در آخر اسمارتیزها را در جای چشم و بینی خارپشت قرار دهید.
منبع : روزنامه شرق