شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
ماکارونی بامیگو
مواد لازم:
میگو به مقدار دلخواه
ماكارونی یك بسته
پیازداغ ۵ قاشق سوپ خوری
سیر ۴ حبه رنده شده
رب گوجه فرنگی به مقدار كافی
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
میگوها را پاك كرده ،درآب وکمی نمک بمدت ۵دقیقه بپزید. پیاز داغ را همراه با سیرومیگوها تفت داده سپس رب گوجه فرنگی , نمك وفلفل وکمی آب به آن اضافه کنید.
آب را همراه نمك به جوش آورده وماكارونی را در آب جوش بریزید تا پخته وآماده شود, ماكارونی را آبكش كرده بمدت یك ربع ساعت دم كنید. سپس ماكارونی را در ظرف ماهی ریخته لابه لای آن سس آماده را اضافه كنید.قبل از مصرف می توانید روی آنرا با مقداری جعفری تزئین كنید.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم ایران ستاد انتخابات کشور مجلس مجلس دوازدهم رئیسی دولت رئیس جمهور دولت سیزدهم
تعطیلی مدارس هلال احمر آموزش و پرورش ترافیک فضای مجازی سیل شهرداری تهران قتل پلیس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت آتش سوزی
چین هوش مصنوعی قیمت خودرو گاز خودرو قیمت طلا نمایشگاه نفت قیمت دلار بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مالیات مسکن
نمایشگاه کتاب کتاب رضا عطاران سینما مست عشق نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران حضرت معصومه (س) مهران مدیری دفاع مقدس
فناوری دانش بنیان
فلسطین اسرائیل سازمان ملل رژیم صهیونیستی جنگ غزه آمریکا روسیه حماس رفح اوکراین حمله به رفح نوار غزه
فوتبال پرسپولیس سپاهان استقلال لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
مغز فیبرنوری ناسا اپل ایلان ماسک گوگل
توت فرنگی روغن زیتون هندوانه آسم