پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
اسفناج
اسفناج خاصیت ضدسرطانی بالایی دارد و به سلطان گیاهان معروف شده است. اسفناج رادر بسیاری از كشورها به صورت خام در سالاد استفاده می كنند و در تعدادی از كشورها اسفناج را در آش و بورانی به صورت پخته استفاده می كنند.اسفناج حاوی مقادیر زیادی ویتامین B۲,B,A و C بوده و در درمان برخی بیماریها مفید است.اسفناج همچنین دارای عناصر معدنی مثل آهن و ید است و به دلیل داشتن مقدار زیاد آهن در درمان كم خونی مؤثر است.خوردن اسفناج برای زنان باردار توصیه می شود زیرا علاوه بر داشتن املاح فراوان نشاط آور نیز می باشد.افرادی كه دچار افسردگی و بوی بد دهان هستند حتماً مقدار بیشتری از اسفناج را در رژیم غذایی خود استفاده كنند.آب اسفناج پخته شده را به هیچ وجه دور نریزید این آب نوشیدنی سرشار از املاح و ویتامین است.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیسی انتخابات دولت دولت سیزدهم رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس رافائل گروسی حجاب مجلس
هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران بارش باران سیل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
گاز قیمت طلا قیمت دلار نمایشگاه نفت بانک مرکزی قیمت خودرو خودرو مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو سایپا
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب زنان سینمای ایران محمدمهدی اسماعیلی سریال تئاتر دفاع مقدس سینما موسیقی
اینوتکس
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین غزه جنگ غزه حماس حمله به رفح مصر نوار غزه چین ترکیه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه استقلال دورتموند ذوب آهن بازی باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری فیبرنوری اپل ایلان ماسک سرطان آب هواوی سامسونگ ناسا گوگل پارک فناوری پردیس
تخم مرغ آسم روغن زیتون سنگ کلیه هندوانه بیمه افسردگی کمردرد