جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

برنج‌ با مخلوط سبزیجات‌


برنج‌ با مخلوط سبزیجات‌
● مواد لازم‌:
▪ بادمجان‌: ۱ عدد، حدود ۳۰۰ گرم‌
▪ پنیر موزارلا (خرد شده‌): ۲۰۰ گرم‌
▪ برنج‌: ۲۵۰ گرم‌
▪ سبزی‌ خشك‌ معطر: ۱ قاشق‌ سوپخوری‌
▪ پنیر گودا: یك‌ سوم‌ پیمانه‌
▪ كره‌: یك‌ سوم‌ پیمانه‌
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ گوجه‌ فرنگی‌: ۴۰۰ گرم‌
▪ انواع‌ مختلف‌ فلفل‌ دلمه‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ پودر سیر: یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ میزان‌ لازم‌
● طرز تهیه‌ :
برنج‌ را پخته‌ و آبكش‌ كنید، بادمجان‌ را پوست‌ گرفته‌ و نمك‌ بزنید تا تلخی‌ آن‌ خارج‌ شود، پنیر گودا را رنده‌ ریز كرده‌ و با ۱۵ قاشق‌ سوپخوری‌ كره‌ و برنج‌ مخلوط كنید. در یك‌ ظرف‌ كیك‌پزی‌ كه‌ قبلا چرب‌ كرده‌اید، برنج‌ را ریخته‌ و در دمای‌ ۱۰۰ درجه‌ فارنهایت‌ در فر قرار دهید. سپس‌ پیاز را خرد كرده‌، بادمنجان‌ها را شسته‌ و با فلفل‌ دلمه‌های‌ پاك‌ كرده‌ و گوجه‌های‌ پوست‌ گرفته‌، ریز خرد كنید. پیاز را با مابقی‌ كره‌ سرخ‌ كرده‌ تا طلایی‌ رنگ‌ شود و سبزیجات‌ دیگر رابه‌ آن‌ اضافه‌ كنید. مابقی‌ پنیر گودای‌ رنده‌ شده‌ و پنیر موزارلای‌ خرد شده‌ را نیز با سبزی‌ معطر خشك‌ همراه‌ نمك‌ و فلفل‌ به‌ آن‌ بیفزایید. در ظرف‌ را بگذارید تا حدودا ۱۵ دقیقه‌ بپزید، سپس‌ پودر سیر را اضافه‌ كنید و برنج‌ را روی‌ ظرف‌ نسوزی‌ برگردانید و سبزی‌ها را در وسط آن‌ تزیین‌ كنید. آنگاه‌ ظرف‌ را در حدود ۵ دقیقه‌ در دمای‌ ۴۰۰ درجه‌ فارنهایت‌ در فر قرار دهید تا پنیر آن‌ آب‌ شود.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید