شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

شیرین‌پلو با عدس‌ و کشمش‌


شیرین‌پلو با عدس‌ و کشمش‌
● مواد لازم‌:
▪ عدس‌: ۲۵۰ گرم‌ (در صورت‌ تمایل‌)
▪ كشمش‌ ریز پلویی‌: ۱۰۰ گرم‌ (در صورت‌ تمایل‌)
▪ شكر: ۴۰۰ گرم‌
▪ خلال‌ هویج‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ خلال‌ بادام‌ و پسته‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ خلال‌ پوست‌ پرتقال‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ ادویه‌: یك‌ قاشق‌ سوپ‌خوری‌
▪ روغن‌ مایع‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ زعفران‌: به‌ مقدار لازم‌
▪ برنج‌: یك‌ كیلو
● طرز تهیه‌:
در مرحله‌ اول‌ تهیه‌ این‌ غذا باید خلال‌ پرتقال‌ را به‌ مدت‌ پنج‌ دقیقه‌ در آب‌ بجوشانید تا تلخی‌اش‌ گرفته‌شود، سپس‌ آب‌ آن‌ را خالی‌ كنید و دوباره‌ به‌ مدت‌ ده‌ دقیقه‌ آن‌ را بجوشانید، پس‌ از آن‌ خلال‌ هویج‌ را به‌همراه‌ شكر و خلال‌ پرتقال‌ بجوشانید تا نیمه‌ پخته‌ شود و آن‌گاه‌ خلال‌ پسته‌ و بادام‌ را در آن‌ بریزید تا به‌همراه‌ شكر دو سه‌ جوش‌ بزند، سپس‌ آن‌ را از آب‌ خارج‌ كنید. كشمش‌ را نیز به‌ مدت‌ یك‌ دقیقه‌ تفت‌ دهید وبه‌ همراه‌ عدس‌، كه‌ به‌ مدت‌ پانزده‌ دقیقه‌ جوش‌ خورده‌، در ظرفی‌ نگه‌دارید و به‌ همراه‌ خلال‌ها در ظرفی‌دیگر هم‌ بزنید و پس‌ از این‌ مراحل‌، برنجتان‌ را كه‌ آبكش‌ كرده‌اید، در زمان‌ پخت‌، ابتدا یك‌ كفگیر برنج‌ درقابلمه‌ای‌ دیگر بریزید و كمی‌ از مایع‌ آماده‌ شده‌. این‌ كار را تكرار كنید تا مواد به‌ كلی‌ تمام‌ شود، گرچه‌ بایددر این‌ زمان‌ ادویه‌ هم‌ به‌ برنج‌ اضافه‌ كنید، بعد برنجتان‌ را دم‌ كنید تا به‌ همراه‌ مواد آماده‌ شده‌ بپزد. پس‌ ازاین‌ كه‌ برنج‌ دم‌ كشید، روی‌ برنج‌ زعفران‌ و روغن‌ داغ‌ بریزید. البته‌ می‌توانید عدس‌ و كشمش‌ را در صورت‌تمایل‌ به‌ برنج‌ اضافه‌ كنید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید