جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
ذرت پخته مکزیکی
● مواد لازم:
▪ ذرت پخته شده: ۳۰۰ گرم،
▪ كره: یك قاشق غذاخوری،
▪ سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری،
▪ پودر آویشن: یك قاشق چایخوری،
▪ آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری، نمك و فلفل: به مقدار لازم.
● روش تهیه: ذرت را در ظرف مخصوص ماكروویو بریزید و با قدرت ۸۰ درصد به مدت ۲ دقیقه در ماكروویو قرار دهید ( در فاصله ای كه ذرت در ماكروویو است، ۲ تا ۳ بار هم بزنید تا تمام ذرت ها گرم شوند). سپس كره، آویشن، نمك، و فلفل را به آن بیفزایید و تا ۲ دقیقه دیگر با همان قدرت در ماكروویو بگذارید تا كره كاملاً ذوب شود.
اكنون ذرت را از ماكروویو خارج نموده و سس مایونز و آب لیمو را اضافه كنید.برای تهیه ذرت مكزیكی میتوانید از كنسرو ذرت منجمد نیز استفاده كنید.
منبع : روزنامه جوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست