پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
اثر پلت بر روی ویتامینهای موجود در جیره
فرآیند پلت سازی دارای اثرات تخریبی بر روی مواد حساس به حرارت از جمله ویتامین ها می باشند. و این موضوع همواره از دغدغه های کارشناسان و مرغداران در کشور می باشد. در ذیل درصد تخریبی ویتامین ها در اثر فرآیند پلت ذکر گردیده است.لازم به ذکر است که کارشناسان ساخت دان این میزان را بصورت اضافه در ابتدای فرآیند پلت سازی اضافه می نمایند.درصد تخریب ویتامین ها در درجه حرارت ۸۵ درجه سانتی گراد در مدت ۲۱۰ ثانیه به شرح ذیل است:
الف – بیشتر از ۲۰ درصد ویتامین های K۳ و B۱۲
ب – بین ۵ تا ۲۰ درصد ویتامین های B۵ و B۳
ج – کمتر از ۵ درصد ویتامین های B۱ وB۶ و بیوتین
الف – بیشتر از ۲۰ درصد ویتامین های K۳ و B۱۲
ب – بین ۵ تا ۲۰ درصد ویتامین های B۵ و B۳
ج – کمتر از ۵ درصد ویتامین های B۱ وB۶ و بیوتین
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات دولت دولت سیزدهم انتخابات مجلس سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیسی رافائل گروسی حجاب مجلس زنان
قتل هواشناسی بارش باران تهران پلیس آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت شهرداری سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو گاز خودرو مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا
نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینما کتاب تئاتر دفاع مقدس موسیقی فیلم
اینوتکس دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه روسیه جنگ غزه رفح حماس حمله به رفح نوار غزه مصر طوفان الاقصی
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا پرسپولیس استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس بازی لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی فیبرنوری زمین تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت سامسونگ گوگل آیفون آب ناسا
آسم سبک زندگی سنگ کلیه بیماران خاص بیمه آلرژی