پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
سیر قلیه
● مواد لازم:
▪ برگ سیر تازه: ۳ عدد ,
▪ پیاز متوسط:۱ عدد,
▪ تخم مرغ: ۳ عدد,
▪ لپه: ۵۰ گرم,
▪ مرغ یا اردک:۱ عدد ,
▪ نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
در ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های مساوی نیم سانتی خرد می کنیم و با پیاز خلال شده تفت می دهیم. زمانیکه رنگ پیازها طلایی شده به این مخلوط زردچوبه اضافه میکنیم و کمی دیگر تفت می دهیم . گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد کرده و استخوان های آن را خارج میکنیم بعد در ماهیتابه ای جداگانه سرخ مینماییم و سپس مخلوط پیاز و سیر را به آن می افزاییم. این مواد را داخل قابلمه قرار داده و می گذاریم کاملا بپزد. بعد از پخت کامل تا حدی که آب مواد کاملا گرفته شده باشد تخم مرغها را که با چنگال به هم زده (تا حدی که سفید و زرده مخلوط شود) به این مواد اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. بعد از پنج دقیقه غذا کاملا آماده است. این غذا طبخ ساده و سریعی دارد .
منبع : ایران مانیا
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیسی انتخابات دولت دولت سیزدهم رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس رافائل گروسی حجاب مجلس
هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران بارش باران سیل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
گاز قیمت طلا قیمت دلار نمایشگاه نفت بانک مرکزی قیمت خودرو خودرو مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو سایپا
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب زنان سینمای ایران محمدمهدی اسماعیلی سریال تئاتر دفاع مقدس سینما موسیقی
اینوتکس
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین غزه جنگ غزه حماس حمله به رفح مصر نوار غزه چین ترکیه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه استقلال دورتموند ذوب آهن بازی باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری فیبرنوری اپل ایلان ماسک سرطان آب هواوی سامسونگ ناسا گوگل پارک فناوری پردیس
تخم مرغ آسم روغن زیتون سنگ کلیه هندوانه بیمه افسردگی کمردرد