سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
قارچ با خامه و مرغ
● مواد لازم
▪ لیمو ترش یك عدد
▪ سینه مرغ ۴ عدد
▪ قارچ ۵۰۰ گرم
▪ خامه ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد
▪ جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ كره ۲۵ گرم
▪ نمك و فلفل به اندازه كافی
● چگونگی تهیه
پیاز را پوست بكنید و همراه سینه مرغ خلال كنید . قارچ ها را خیلی سریع زیر آب سرد بشویید و با حوله خشك كنید و برای اینكه سیاه نشود آبلیمو به آن بزنید و خرد كنید . كره را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و پیاز را در آن بریزید و هم بزنید .
كمی كه سرخ شد مرغ را بریزید و دوباره هم بزنید. در آن را بگذارید و شعله را كم كنید تا آرام به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد بعد قارچ را بریزید و هم بزنید . دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید با شعله كم بجوشد . سپس در قابلمه را بردارید . اگر آب داشت بگذارید با حرارت زیاد بجوشد تا آب آن تمام شود . نمك و فلفل بزنید خامه را بریزید و پس از چند جوش جعفری را بریزید و از روی حرارت بردارید سپس در ظرف كشیده و سر میز ببرید. مدت كل پخت ۳۵ دقیقه می باشد . (برای ۴ نفر)
منبع : شبکه جهانی جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب قوه قضاییه مجلس صادق زیباکلام شورای نگهبان دولت سیزدهم انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات
تهران هواشناسی پلیس بارش باران شهرداری تهران فضای مجازی قتل سیل حج تمتع سازمان هواشناسی سلامت زلزله
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا سایپا بورس بازار خودرو بانک مرکزی مسکن حقوق بازنشستگان گاز دلار
همایون شجریان نمایشگاه کتاب فردوسی کتاب نمایشگاه کتاب تهران شاهنامه سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تلویزیون دفاع مقدس سریال رضا عطاران
دانشگاه تهران تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان ترکیه نوار غزه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر لیگ برتر ایران مهدی طارمی فولاد رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اینترنت گوگل تبلیغات شفق قطبی نوآوری ناسا اپل دبی
خواب سلامت روان شیر تجهیزات پزشکی زوال عقل کاهش وزن درمان ناباروری واکسن