چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
قارچ با خامه و مرغ
● مواد لازم
▪ لیمو ترش یك عدد
▪ سینه مرغ ۴ عدد
▪ قارچ ۵۰۰ گرم
▪ خامه ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد
▪ جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ كره ۲۵ گرم
▪ نمك و فلفل به اندازه كافی
● چگونگی تهیه
پیاز را پوست بكنید و همراه سینه مرغ خلال كنید . قارچ ها را خیلی سریع زیر آب سرد بشویید و با حوله خشك كنید و برای اینكه سیاه نشود آبلیمو به آن بزنید و خرد كنید . كره را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و پیاز را در آن بریزید و هم بزنید .
كمی كه سرخ شد مرغ را بریزید و دوباره هم بزنید. در آن را بگذارید و شعله را كم كنید تا آرام به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد بعد قارچ را بریزید و هم بزنید . دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید با شعله كم بجوشد . سپس در قابلمه را بردارید . اگر آب داشت بگذارید با حرارت زیاد بجوشد تا آب آن تمام شود . نمك و فلفل بزنید خامه را بریزید و پس از چند جوش جعفری را بریزید و از روی حرارت بردارید سپس در ظرف كشیده و سر میز ببرید. مدت كل پخت ۳۵ دقیقه می باشد . (برای ۴ نفر)
منبع : شبکه جهانی جام جم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم قوه قضائیه خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران آموزش و پرورش قوه قضاییه شهرداری تهران سازمان هواشناسی فضای مجازی سلامت پلیس دستگیری شورای شهر تهران شورای شهر
بانک مرکزی خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو سایپا دلار مالیات چین بازار خودرو
تلویزیون سریال سعید آقاخانی سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا تسلا اپل اینستاگرام فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه خواب دیابت مسمومیت کاهش وزن چاقی سلامت روان بارداری آلزایمر