چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

قارچ با خامه و مرغ


قارچ با خامه و مرغ
● مواد لازم
▪ لیمو ترش یك عدد
▪ سینه مرغ ۴ عدد
▪ قارچ ۵۰۰ گرم
▪ خامه ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد
▪ جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ كره ۲۵ گرم
▪ نمك و فلفل به اندازه كافی
● چگونگی تهیه
پیاز را پوست بكنید و همراه سینه مرغ خلال كنید . قارچ ها را خیلی سریع زیر آب سرد بشویید و با حوله خشك كنید و برای اینكه سیاه نشود آبلیمو به آن بزنید و خرد كنید . كره را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و پیاز را در آن بریزید و هم بزنید .
كمی كه سرخ شد مرغ را بریزید و دوباره هم بزنید. در آن را بگذارید و شعله را كم كنید تا آرام به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد بعد قارچ را بریزید و هم بزنید . دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید با شعله كم بجوشد . سپس در قابلمه را بردارید . اگر آب داشت بگذارید با حرارت زیاد بجوشد تا آب آن تمام شود . نمك و فلفل بزنید خامه را بریزید و پس از چند جوش جعفری را بریزید و از روی حرارت بردارید سپس در ظرف كشیده و سر میز ببرید. مدت كل پخت ۳۵ دقیقه می باشد . (برای ۴ نفر)
منبع : شبکه جهانی جام جم


همچنین مشاهده کنید