چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

بررسی اثرات ویتامین C بر روی پروتئین شوک حرارتی و کورتیکوسترون پلاسما در طول استرس حرارتی


به منظور بررسی دقیق تر اثرات Vit C بر روی استرس حرارتی تحقیقی بر روی اثرات این ویتامین بر روی پروتئین شوک حرارتی و کورتیکوسترون پلاسما که در طول استرس حرارتی افزایش می یابد و اثرات سوء خود را بر جا می گذارند ، انجام شد. در این آزمایش مشخص گردید استفاده از ویتامین C به میزان kg /mg ۵۰۰ سبب کاهش تولید پروتئین شوک حرارتی و کورتیکوسترون در پلاسما در مقایسه با گروهی که جیره فاقد ویتامین C دریافت می کردند بوده و بدین علت جوجه ها در طول استرس حرارتی جواب منفی کمتری را در مقایسه با گروه فاقد ویتامین C می دهند.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران