سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
خورشت ماست
● مواد لازم:
▪ گوشت با استخوان حدود ۱۲۵۰ گرم
▪ ماست ۷ کیلوگرم
▪ شکر ۱/۵ تا ۲ لیوان
▪ زعفران سائیده شده ۱ قاشق مرباخوری
▪ گلاب یک دوم استکان
▪ تخم مرغ ۶ عدد
● طرز تهیه:
گوشت را همراه بایک عدد پیاز و آب می پزیم تا خوب پخته شود و تنها یک استکان آب داشته باشد، سپس آن را از استخوان جدا کرده و خوب می کوبیم، البته گوشت را باید در ظرفی بزرگ قرار داده و با گوشت کوب آن را خوب نرم کرد. در حین کوبیدن آب باقی مانده را به آن اضافه می کنیم تاگوشت سفید شود، تخم مرغها را دانه دانه شکسته می کوبیم، در ضمن کوبیدن اگر رگ در گوشت بود از آن جدا کرده ماست را که قبلا" کیسه انداخته تا حدود ۲/۵ کیلوگرم شود، ملاقه ملاقه اضافه می کنیم و به کوبیدن ادامه می دهیم تا ماست تمام شود، ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و شکر و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم تا مایه کم کم رقیق شود و جوش بخورد و به آن زعفران را که در آب جوش حل کرده ایم، اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم تا رنگ دلخواه به دست آید، در ظرف را می کشیم و رویش را با زرشک و خلال پسته تزئین می نماییم، پس از این که خورش ولرم شد، دو مرتبه سفت می شود، معمولا" خورش ماست را سرد میل می نمایند.
▪ گوشت با استخوان حدود ۱۲۵۰ گرم
▪ ماست ۷ کیلوگرم
▪ شکر ۱/۵ تا ۲ لیوان
▪ زعفران سائیده شده ۱ قاشق مرباخوری
▪ گلاب یک دوم استکان
▪ تخم مرغ ۶ عدد
● طرز تهیه:
گوشت را همراه بایک عدد پیاز و آب می پزیم تا خوب پخته شود و تنها یک استکان آب داشته باشد، سپس آن را از استخوان جدا کرده و خوب می کوبیم، البته گوشت را باید در ظرفی بزرگ قرار داده و با گوشت کوب آن را خوب نرم کرد. در حین کوبیدن آب باقی مانده را به آن اضافه می کنیم تاگوشت سفید شود، تخم مرغها را دانه دانه شکسته می کوبیم، در ضمن کوبیدن اگر رگ در گوشت بود از آن جدا کرده ماست را که قبلا" کیسه انداخته تا حدود ۲/۵ کیلوگرم شود، ملاقه ملاقه اضافه می کنیم و به کوبیدن ادامه می دهیم تا ماست تمام شود، ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و شکر و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم تا مایه کم کم رقیق شود و جوش بخورد و به آن زعفران را که در آب جوش حل کرده ایم، اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم تا رنگ دلخواه به دست آید، در ظرف را می کشیم و رویش را با زرشک و خلال پسته تزئین می نماییم، پس از این که خورش ولرم شد، دو مرتبه سفت می شود، معمولا" خورش ماست را سرد میل می نمایند.
منبع : سایت کامتونت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب قوه قضاییه مجلس صادق زیباکلام شورای نگهبان دولت سیزدهم انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات
تهران هواشناسی پلیس بارش باران شهرداری تهران فضای مجازی قتل سیل حج تمتع سازمان هواشناسی سلامت زلزله
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا سایپا بورس بازار خودرو بانک مرکزی مسکن حقوق بازنشستگان گاز دلار
همایون شجریان نمایشگاه کتاب فردوسی کتاب نمایشگاه کتاب تهران شاهنامه سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تلویزیون دفاع مقدس سریال رضا عطاران
دانشگاه تهران تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان ترکیه نوار غزه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر لیگ برتر ایران مهدی طارمی فولاد رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اینترنت گوگل تبلیغات شفق قطبی نوآوری ناسا اپل دبی
خواب سلامت روان شیر تجهیزات پزشکی زوال عقل کاهش وزن درمان ناباروری واکسن