چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
شاتوبریان با قارچ
● مواد لازم:
▪ گوشت فیله ۸۰۰ گرم
▪ سس قارچ یک لیوان
▪ کره ۱۵۰ گرم/ روغن زیتون ۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ آرد ۳ قاشق
▪ شیر یک لیوان
▪ فول یک قاشق غذاخوری
● طرز تهیه سس:
کره را با آرد تفت بدهیم سپس خامه را با شیر مخلوط کرده و به آن اضافه میکنیم. سپس خردل را افزوده، هم میزنیم و بعد از آن قارچ را که ریز کرده و تفت دادهایم درون مایع ریخته و نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. سس نباید زیاد غلیظ باشد اگر غلیظ بود میتوانید آن را با یک لیوان آب گوشت رقیق کنید.
● طرز تهیه:
گوشت فیله را به چهار قسمت ببرید و با گوشتکوب کوبیده تا به شکل گرد منظم درآید. آن گاه دو طرف آن را آغشته به نمک و فلفل کرده دو طرف گوشت را یکی یکی در ماهیتابه خوب برشته و اگر فکر میکنید مغز گوشت خام است کمی به آن اضافه کنید در ظرف مناسب چیده و سس را روی آن ریخته و اطراف آن را با جعفری و سیبزمینی سرخ شده تزئین کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت دولت سیزدهم آمریکا رافائل گروسی رئیس جمهور رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی محمد اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
سلامت هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران بارش باران حجاب سیل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین رفح حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون مایکروسافت گوگل باتری ناسا فضاپیما
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون