جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

گل‌های خوشمزه


گل‌های خوشمزه
گل‌ها هم‌چنان که زیبا هستند قابل خوردن نیز می‌باشند در این بخش ما طرز تهیه مواد خوراکی با گل و یا به شکل گل را برای علاقمندان توضیح می‌دهیم.
● مربای گل سرخ
▪ مواد لازم:
ـ گل سرخ نیم کیلو
ـ گلاب یک استکان
ـ شکر یک کیلو
▪ طرز تهیه: ابتدا گل‌ها را به مدت ۲۴ ساعت در آب قرار داده و ۷ مرتبه آب آن را عوض نمائید سپس گل‌ها را در داخل آب ریخته به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانید. در این مرحله شکر را به آن افزوده و بگذارید قوام بیابد. در انتها گلاب را نیز اضافه کرده و از روی اجاق بردارید.
● مربای بهار نارنج
▪ مواد لازم:
ـ شکوفه نارنج دو کیلو
ـ وانیل یا هل کوبیده نصف قاشق چایخوری
ـ شکر دو کیلو
ـ آب یک لیتر
▪ طرز تهیه: ابتدا بهار نارنج را با آب مخلوط کرده کمی روی حرارت جوشانده، آبکش کنید سپس آنها را ۲۴ ساعت در آب خوابانیده و آب آن را چند بار عوض کنید تا تلخی آن از بین برود.
سپس شکر را نیز در ظرفی جداگانه با آب مخلوط کرده و شربت غلیظی تهیه نموده و آن را از صافی رد کنید.
در مرحلهٔ بعد شربت را روی اجاق گذاشته و بهار نارنج‌ها را داخل آن بریزید پس از جوشیدن وانیل یا هل کوبیده را به آن اضافه کرده و پس از مدت کوتاهی از روی اجاق بردارید.
منبع : فصلنامه جهان گل


همچنین مشاهده کنید