جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
مانتی
مواد لازم:
ـ گوشت خالص چرخ كرده (یك كیلو)
ـ چربی چرخ كرده (۲۰۰ گرم)
ـ آرد (نیم كیلو)
ـ تخم مرغ (دو عدد)
ـ پیاز (۵۰۰ گرم)
ـ كره (۲۰ گرم)
ـ نمك و فلفل (به مقدار لازم)
طریقه پخت:
خمیر را بدون زدن مایهٔ خمیر ، با افزودن تخم مرغ ، عمل می آورند. گوشت دارای اندكی چربی را چرخ می كنند. مقداری پیاز را خرد می كنند و به گوشت می افزایند. پس از تهیه خمیر ، آنرا به قطر یك سانتی متر پهن كرده و با چاقو به اندازه های دلخواه می برند. سپس گوشت چرخ كرده را داخل آنها گذاشته ، خمیرها را می بندند. (اگر گوجهٔ خرد شده نیز به آن افزوده شود ، طعم بسیار مطلوبی می دهد). پس از آماده شدن خمیرهای حاوی گوشت ، آنها را در داخل طبقات فوقانی قابلمهٔ مخصوص مانتی پزی (كه دارای یك طبقهٔ پر از آب و چند طبقهٔ فوقانیِ مشبك می باشد) می چینند. برای جلوگیری از چسبندگی خمیرها به كف طبقات مشبك ، بهتر است كف آنها را با اندكی روغن ، چرب نمایند. پس از اینكه همه چیز آماده شد ، طبقهٔ زیرین قابلمه را پر از آب نموده و به همراه طبقات مشبك فوقانی كه خمیرها در آن چیده شده ، بر روی شعله قرار می دهند تا با بخار آب ، خمیرها و محتویات آن به خوبی بپزد. پس از ۴۵ دقیقه ، غذا می پزد. مانتی های پخته شده را در داخل ظرفی دیگر می ریزند و با اندكی كره ، آنها را به هم می زنند و به این ترتیب ، غذا برای صرف شدن آماده می شود.
ـ گوشت خالص چرخ كرده (یك كیلو)
ـ چربی چرخ كرده (۲۰۰ گرم)
ـ آرد (نیم كیلو)
ـ تخم مرغ (دو عدد)
ـ پیاز (۵۰۰ گرم)
ـ كره (۲۰ گرم)
ـ نمك و فلفل (به مقدار لازم)
طریقه پخت:
خمیر را بدون زدن مایهٔ خمیر ، با افزودن تخم مرغ ، عمل می آورند. گوشت دارای اندكی چربی را چرخ می كنند. مقداری پیاز را خرد می كنند و به گوشت می افزایند. پس از تهیه خمیر ، آنرا به قطر یك سانتی متر پهن كرده و با چاقو به اندازه های دلخواه می برند. سپس گوشت چرخ كرده را داخل آنها گذاشته ، خمیرها را می بندند. (اگر گوجهٔ خرد شده نیز به آن افزوده شود ، طعم بسیار مطلوبی می دهد). پس از آماده شدن خمیرهای حاوی گوشت ، آنها را در داخل طبقات فوقانی قابلمهٔ مخصوص مانتی پزی (كه دارای یك طبقهٔ پر از آب و چند طبقهٔ فوقانیِ مشبك می باشد) می چینند. برای جلوگیری از چسبندگی خمیرها به كف طبقات مشبك ، بهتر است كف آنها را با اندكی روغن ، چرب نمایند. پس از اینكه همه چیز آماده شد ، طبقهٔ زیرین قابلمه را پر از آب نموده و به همراه طبقات مشبك فوقانی كه خمیرها در آن چیده شده ، بر روی شعله قرار می دهند تا با بخار آب ، خمیرها و محتویات آن به خوبی بپزد. پس از ۴۵ دقیقه ، غذا می پزد. مانتی های پخته شده را در داخل ظرفی دیگر می ریزند و با اندكی كره ، آنها را به هم می زنند و به این ترتیب ، غذا برای صرف شدن آماده می شود.
منبع : فصلنامه یاپراق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اصفهان اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل انفجار ایران و اسرائیل گشت ارشاد حسین امیرعبداللهیان ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت جنگ ایران و اسرائیل سید ابراهیم رئیسی
زلزله سیل تهران قتل هواشناسی ترکیه سیلاب فضای مجازی قوه قضاییه شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس
فرودگاه قیمت خودرو قیمت طلا یارانه بانک مرکزی بازار خودرو خودرو ایران خودرو قیمت دلار دلار بورس حقوق بازنشستگان
تلویزیون احسان علیخانی رابعه اسکویی سینمای ایران کتاب دفاع مقدس سریال تئاتر موسیقی
چین دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا عملیات وعده صادق غزه جنگ غزه روسیه وعده صادق سازمان ملل اسراییل حزب الله لبنان طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال صنعت نفت آبادان بازی لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر منچسترسیتی بارسلونا کشتی فرنگی سپاهان
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ تلگرام فناوری تبلیغات آیفون اپل ناسا
خواب چاقی پیاده روی پزشک چای