شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

اِتلی بؤرک (بؤرک گوشتی)


مواد لازم:
ـ آرد (۷۰۰ گرم)
ـ گوشت چرخ كرده (۴۰۰ گرم)
ـ پیاز رنده شده (۸۰ گرم)
ـ نمك و فلفل (به مقدار لازم)
طریقه پخت:
خمیر را بدون افزدون مایهٔ خمیر ، عمل می آورند و آنرا با قطری نسبتاً نازك ، پهن می كنند. آنگاه خمیر را به اندازه های دلخواه می برند. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده ، نمك و فلفل آماده می كنند و به اندازهٔ دلخواه در داخل خمیرها می گذارند و لبه های خمیر را با اندكی آب ، به هم می چسبانند. سپس آن خمیرهای حاوی گوشت را در تنور و یا داخل فر قرار می دهند تا خوب بپزد.
منبع : فصلنامه یاپراق


همچنین مشاهده کنید