جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پلو مخصوص اندونزی


ـ مواد لازم:
برنج: ۷۵۰ گرم
میگو تاره: ۵۰۰ گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوست: ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
تره فرنگی خام: ۲۰۰ گرم
سیر: ۵۰ گرم
زنجبیل: ۱ قاشق مربا خوری
چاشنی هندی: ۱ قاشق مربا خوری
روغن: ۲۰۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
برنج را به طریق کته ساده طبخ می‌نمائیم میگو را تمیز کرده در آب جوشیده یکی دو جوش می‌دهیم بعد تره فرنگی و سیر را خرد می‌نمائیم با دو قاشق روغن کمی سرخ می‌کنیم و مرغ و میگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگی، زنجبیل، جوز هندی و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب مرغ داخل این مواد می‌ریزیم می‌گذاریم چند جوش بزند و آب آن کشیده شود بعد وسط کته را باز کرده این مواد را داخل آن می‌ریزیم و روی آن را با برنج می‌پوشانیم، می‌گذاریم که کته دم بکشد. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.


همچنین مشاهده کنید