جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
آلبالو پلو با گوشت
ـ مواد لازم: |
برنج: ۱۰۰۰ گرم |
آلبالو: ۲۰۰۰ گرم |
شکر: ۲۰۰۰ گرم |
گوشت بره: ۱۵۰۰ گرم |
روغن: ۲۰۰ گرم |
زعفران: ۱ قاشق مربا خوری |
بادام: ۵۰ گرم |
پسته: ۵۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
برنج را خیس میکنیم هسته آلبالو را میگیریم شکر را روی آلبالو میریزیم ظرف آلبالو را (که بهتر است لعابی باشد) روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بهطوری که بعد از جوش آمدن یک ربع تا ۲۰دقیقه تقریباً روی آتش بماند تا شربت کمی غلیظ شود (برای آلبالوی لای پلو لازم نیست شربت به مرحله قوام آمدن برسد). مربا را از روی آتش برمیداریم و میگذاریم کاملاً سرد شود (بهتر است مربا را یکشب قبل آماده کنیم) گوشت بره تمیز کرده را با یکی دو عدد پیاز و مقداری آب و کمی نمک میگذاریم بپزد بهطوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد گوشت را تکه میکنیم و استخوانهای آن را میگیریم، برنج را آبکش میکنیم. آلبالو را از شربت در میآوریم شربت زیادی مربا را چند جوش میدهیم تا قوام بیاید و به مصرف شربت آلبالو میرسانیم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن را با نصف لیوان آب جوش ته دیگ میریزیم. نصف برنج توی آبکش را در دیگ می ریزیم سه چهار قاشق از مربا را کنار میگذاریم (این مربا به مصرف تزئیین روی دیس میرسد) بقیه آلبالوی از شربت خارج کرده را روی سطح برنج میریزیم نصف از بقیه برنج را روی آلبالو میریزیم و گوشت بره را روی آن قرار میدهیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم اصراف برنج را به شکل مخروط بالا میآوریم و خلال بادام را میشوئیم یک گوشه دیگ میریزیم و روی آن را با برنج میپوشانیم و دیگ را روی آتش میگذاریم در آنرا میبندیم تا عرق بکند آب گوشت بره را از صافی رد میکنیم با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط مینمائیم و روی سطح برنج میدهیم و پلو را در فر یا روی آتش دم میکنیم در صورت دم کردن در فر یکساعت و ربع تا یکساعت و نیم با حرارت ۳۰۰ درجه باید برنج دم بکشد و در صورت دم کردن روی آتش حرارت زیر باید ملایم باشد چون ته دیگ آلبالو پلو زود میسوزد. |
در کشیدن آلبالو پلو باید دقت و سلیقه بهکار برد یکی دو کفگیر از روی برنج را برمیداریم با کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط میکنیم خلال پسته را میشوئیم خلال بادام را با کفگیر از دیگ خارج میکنیم و این دو خلال را با برنج زعفرانی مخلوط مینمائیم و برای روی دیس آنها را کنار میگذاریم قطعات گوشت بره را از دیگ خارج میکنیم و پلو را در دیگ مخلوط میکنیم و در دیس میکشیم قطعات گوشت را روی آن میچنیم مربائی که کنار گذاشتهایم با برنج زعفرانی مخلوط با خلال بادام و پسته را روی دیس میدهیم و کمی روغن داغ کرده با کره آبکرده روی دیس میدهیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران تورم
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه