پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
کمپوت انجیر
ـ مواد لازم: |
لیمو ترش متوسط: ۱عدد |
گلاب: یک چهارم پیمانه |
پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد |
آب: یک ونیم پیمانه |
عسل: نصف پیمانه |
ساقه دارچین: ۲ عدد |
وانیل: نصف قاشق چایخوری |
انجیر تازه متوسط: نیم کیلو |
گلابی سفت متوسط: ۲ عدد |
ـ طرز تهیه: |
با استفاده از یک چاقوی پوست کن، لیمو ترش را پوست بکنید. داخل ورقههای پوست را تمیز کرده و آنها را به شکل نوارهای باریک خلال کنید. پوست خلال شده، گلاب، آب عسل، ساقه دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه بدون سرپوش بجوشانید. |
گلابیها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و تخم و سایر زواید آنها را خارج کنید. سپس آنها را همراه با انجیر به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت ۵ دقیقه بپزید تا میوهها نرم و پخته شوند. ساقههای دارچین را دور انداخته و میوههای پخته شده را درون یک کاسه بریزید و شیره را بدون سرپوش با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید . |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیسی انتخابات دولت دولت سیزدهم رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی رافائل گروسی انتخابات مجلس حجاب
هواشناسی قتل تهران بارش باران شهرداری تهران پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی سیل سلامت سازمان هواشناسی وزارت بهداشت
گاز قیمت طلا قیمت دلار نمایشگاه نفت بانک مرکزی قیمت خودرو خودرو مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو سایپا
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران زنان کتاب سریال محمدمهدی اسماعیلی تئاتر دفاع مقدس سینما موسیقی
اینوتکس
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین غزه جنگ غزه حماس رفح حمله به رفح مصر چین نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال ذوب آهن بازی نساجی
هوش مصنوعی فناوری فیبرنوری ایلان ماسک اپل گوگل آب سامسونگ ناسا پارک فناوری پردیس
تخم مرغ آسم روغن زیتون سنگ کلیه بیمه افسردگی سبزیجات