جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کمپوت انجیر
ـ مواد لازم: |
لیمو ترش متوسط: ۱عدد |
گلاب: یک چهارم پیمانه |
پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد |
آب: یک ونیم پیمانه |
عسل: نصف پیمانه |
ساقه دارچین: ۲ عدد |
وانیل: نصف قاشق چایخوری |
انجیر تازه متوسط: نیم کیلو |
گلابی سفت متوسط: ۲ عدد |
ـ طرز تهیه: |
با استفاده از یک چاقوی پوست کن، لیمو ترش را پوست بکنید. داخل ورقههای پوست را تمیز کرده و آنها را به شکل نوارهای باریک خلال کنید. پوست خلال شده، گلاب، آب عسل، ساقه دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه بدون سرپوش بجوشانید. |
گلابیها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و تخم و سایر زواید آنها را خارج کنید. سپس آنها را همراه با انجیر به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت ۵ دقیقه بپزید تا میوهها نرم و پخته شوند. ساقههای دارچین را دور انداخته و میوههای پخته شده را درون یک کاسه بریزید و شیره را بدون سرپوش با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید . |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا بارش باران آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران تورم
فضای مجازی سریال نمایشگاه کتاب تلویزیون مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
استقلال فوتبال علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی