شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
مربای بالنگ
ـ مواد لازم: |
بادرنگ: ۳۰۰۰ گرم |
شکر: ۲۵۰۰ گرم |
آب لیموترش: ۰.۵ فنجان |
هل: ۱ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ: ۱ عدد |
ـ طرز تهیه: |
برای تهیه مربای بالنگ ممکن است از بالنگ تازه یا خشک استفاده کرد و چون معمولاً بالنگ خشک بیشتر در دسترس است طرز تهیه آن اول داده میشود و سپس تهیه مربای بالنگ تازه داده میشود: |
ـ تهیه مربا با بالنگ خشک: |
بالنگ را یک روز در آب سرد خیس میکنیم تا کاملاً نرم شود بعد با کارد تیزی روی پوست آن را میتراشیم و نه آنکه به کلی پوست آن گرفته شود زیرا هر قدر پوست آن بیشتر گرفته شود عطر آن کمتر میشود بعد بالنگ را در آبجوش دوباره میجوشانیم تا مغز آن پخته و نرم شود ۱۰ تا ۱۲ ساعت آن را در آب سرد میریزیم دو سه بار آب آن را عوض میکنیم و کمی از آن را میچشیم باید تلخی نداشته باشد. |
بعد پارچه روی میز میکشیم و بالنگها را روی پارچه میچینیم تا آب زیادی آن گرفته شود و بالنگ آماده شده را وزن میکنیم و دو برابر وزن آن شکر در نظر میگیریم یعنی به نسبت ۱.۵ کیلو بالنگ ۳ کیلو شکر کافی است شکر را در ظرفی میریزیم ۶ لیوان آب روی آن میریزیم و یکی دو عدد سفیده تخم مرغ با آن مخلوط میکنیم و شربت را میجوشانیم و از پارچه نازک رد میکنیم تا شکر تمیز شود بعد بالنگهای آماده را در این شربت میریزیم و میجوشانیم تا شربت کاملاً غلیظ شده قوام بیاید و در آخر کار نصف استکان آبلیمو در آن میریزیم و چند جوش که زد از روی آتش برمیداریم و بعد از سرد شدن در شیشه میریزیم. |
ـ تهیه مربا با بالنگ تازه: |
بالنگ را به چهار قاچ میکنیم و قسمت تخم و لیزی وسط آن را میگیریم و باریک باریک به پهنای ۳ تا ۴ سانت میبریم و قطعه را به شکل لوزی یا چهار گوش خرد میکنیم در صورتیکه بخواهیم مربا ترد شود آن را ۱۰ تا ۱۲ ساعت در آب آهک میخوابانیم و در صورتیکه بخواهیم نرم شود آب آهک لازم ندارد در صورت گذراندن در آب آهک آن را چند آب میشوئیم و بعد دوباره در آب میجوشانیم مغز آن نرم که شد ۲۴ ساعت آنها را در آب سرد میریزیم و مرتب آب آن را عوض میکنیم و میچشیم تلخی آن که گرفته شد آنها را مثل مربای بالنگ روی پارچه پهن میکنیم که آب آن گرفته شود بعد دو برابر وزن آن شکر در نظر میگیریم و ۶ لیوان آب روی آن میریزیم و یکی دو عدد سفیده تخم مرغ با آن مخلوط میکنیم و شربت را میجوشانیم و از پارچه نازک رد میکنیم تا شکر تمیز شود بعد بالنگهای آماده را در این شربت میریزیم و میجوشانیم تا شربت کاملاً غلیظ شده قوام بیاید و در آخر کار نصف استکان آبلیمو در آن میریزیم و چند جوش که زد از روی آتش برمیداریم و بعد از سرد شدن در شیشه میریزیم. |
ـ تهیه آب آهک: |
به نسبت هر یک کیلو بالنگ یک کیلو آهک را در ۵ تا ۶ لیوان آب سرد حل میکنیم بههم میزنیم و میگذاریم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روی بالنگ میریزیم و بعد ۲ تا ۳ ساعت بالنگ را مطابق دستور بالا آماده میکنیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب چین حماس ایران دولت رئیس جمهور رئیسی پاکستان گشت ارشاد کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور پایتخت سردار رادان تهران سیل قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو دلار یارانه قیمت خودرو آفریقا قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ارز سایپا ایران خودرو بانک مرکزی
سریال پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین غزه اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه طالبان ایالات متحده آمریکا اوکراین طوفان الاقصی جنگ اوکراین
فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی بارسلونا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر انگلیس
همراه اول ناسا الماس تسلا سامسونگ فیلترینگ
مالاریا آلزایمر پیری کاهش وزن سلامت روان زوال عقل