پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

مربای زرشک


۱. روش اول:
ـ مواد لازم:
زرشک: ۴۰۰۰ گرم
شکر: ۴۰۰۰ گرم
وانیل: ۲.۳۵ گرم
آب: ۶ فنجان
ـ طرز تهیه:
زرشک بی‌دانه را پاک کرده بشوئید. سپس آن را در شربت قند بریزید و بپزید. همین که شربت قوام آمد. وانیل و یا هل و گلاب در آن ریخته در ظرف مخصوصش خالی نمائید.
۲. روش دوم:
ـ مواد لازم:
زرشک: ۳۰۰۰ گرم
شکر: ۴۰۰۰ گرم
وانیل: ۲.۳۵ گرم
آب: ۶ فنجان
ـ طرز تهیه:
زرشک قرمز بی‌دانه را پاک نکرده خوب بشوئید تا تمیز بشود. سپس آن را در شکر و آب ریخته بپزید، همین که کمی پخته شد، وانیل و یا گلاب به آن مخلوط نمائید و بگذارید قوام بیاید.


همچنین مشاهده کنید