یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
مارمالاد خرمالو
مارمالاد یکی از انوع مرباهاست، فقط حالت ژلاتینی دارد.
مارمالاد را می توان به همراه بیسکویت، کمی شیرینی و یا حتی به همراه انواع نان ها مصرف کرد.
● مواد لازم
▪ سه عدد خرمالو بزرگ و رسیده
▪ دو پیمانه شکر
▪ یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین
▪ سه قاشق سوپ خوری آب
▪ یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
● طرز تهیه
خرمالوها را شسته و پوست آنها را جدا کنید. آنها را با چاقو خرد کرده و سپس در دستگاه غذاساز بریزید و له کنید.
حالا خرمالوهای له شده را در داخل قابلمه بریزید و نیم ساعت روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
همزمان در یک کاسه کوچک فلزی سه قاشق سوپ خوری آب ریخته و روی کتری در حال جوش بگذارید.
پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیر مسقیم کاملاً در آب حل شود.
حالا ژلاتین مایع را به خرمالوها اضافه کنید، بعد وانیل را بیفزایید و خوب به هم بزنید. قابلمه را یک ساعت و نیم روی گاز با حرارت ملایم نگه دارید و هم بزنید.
غزل کاوه
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر شهرداری تهران پلیس شورای شهر تهران قتل سیل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم
تئاتر تلویزیون سریال محمدرضا گلزار ازدواج سریال حشاشین سینمای ایران سینما فیلم موسیقی قرآن کریم سریال پایتخت
سازمان سنجش ناسا کنکور ۱۴۰۳ خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه نوار غزه
فوتبال فوتسال پرسپولیس استقلال تیم ملی فوتسال ایران بازی جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان باشگاه پرسپولیس تراکتور وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ اینترنت بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان نخبگان
موز خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن مالاریا آلزایمر