چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی نارگیلی


● مواد لازم:
▪ یك عدد سفیده تخم مرغ
▪ ۱۰۰ گرم پودر نارگیل
▪ ۵۰ گرم پودر قند
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه، زمان طبخ: ۱۵ الی ۲۰ دقیقه، دمای فر: ۱۸۰ درجه، سانتی گراد و ۳۵۰ درجه فارنهایت، برای تهیه ۱۲ عدد شیرینی، كالری موجود: ۷۰ كالری به ازای هر شیرینی .
مقدار كمی مربای آلبالو یا پودر پسته برای تزئین سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس در حال هم زدن پودر قند را اضافه می كنیم. به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود. پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می كنیم تا مایه نسبتاً سفتی به دست آید. دست های مان را مرطوب كرده با دست ۱۲ گلوله به اندازه گردو از این مایه درست می كنیم و گلوله ها را بر روی یك سینی فر كه از قبل چرب كرده ایم قرار می دهیم.
سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از سینی جدا می كنیم و با یك مقداری مربا یا پودر پسته تزئین می كنیم.
منبع : روزنامه شرق