شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

بدانیم ضرر نمی کنیم


▪ اگر می خواهید روی کیک را تزیین کنید و قیف و ماسوره ندارید می توانید از ظرف سس خالی یا کیسه فریزر که گوشه آن را سوراخ کرده اید استفاده کنید.
▪ گوشت بیفتکی را بین دو ورق روغنی قرار دهید بعد بکوبید.
▪ برای طبخ شیرینی بهتر است شکر را آسیاب کرده یا از پودر قند استفاده کنید تا کاملاً حل و مخلوط گردد.
▪ برای نصف کردن کیک از قطر از نخ دندان استفاده کنید، نخ را دور کیک بگذارید و دو سر نخ را به صورت ضربدر و مخالف هم بکشید.
▪ وقتی تخم مرغ را تازه از یخچال خارج کرده اید راحت تر می توان زرده و سفیده آن را جدا کرد.
▪ وقتی می خواهید سفیده ها را بزنید بهتر است آن را مدتی در هوای معمولی اتاق قرار دهید، بیشتر پف خواهد کرد.
▪ آرد را الک کنید بعد استفاده کنید، هوای داخل شده در آرد باعث پوک تر شده کیک یا شیرینی می شود.
منبع : ستاره زیبای من


همچنین مشاهده کنید