پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت محلی


آبگوشت محلی
این غذا را زنان عشایر با مهارت و طعم خوبی درست کرده و اکثراً در سفره های افطارشان از آن به جای آش استفاده می کنند.
● مواد لازم
▪ یک عدد پیاز
▪ یک فنجان نخود
▪ یک قاشق غذاخوری روغن
▪ ۵۰۰ گرم گوشت
▪ نمک، فلفل و زردچوبه
● طرز تهیه
ابتدا پیاز را پوست گرفته و در روغن بخوبی تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس کمی نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و گوشت ها را که تکه- تکه کرده اید به روغن بیفزایید تا برای چند دقیقه در آن تفت داده شود. سپس نخود و آب جوشیده را اضافه کنید.آبگوشت محلی عشایر با حرارت ملایم باید پخته شده و جا بیفتد.

[ندا افرا]
منبع : روزنامه ایران