چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

زولبیا


زولبیا
▪ مواد لازم:
ـ نشاسته=نیم کیلو
ـ ماست=نیم کیلو
ـ آرد گندم=۷۵ گرم
ـ جوش شیرین=نصف قاشق چایخوری
‌▪ طرز تهیه:
نشاسته در ماست حل کرده از صافی رد می کنیم تا صاف و بدون گلوله شود. آرد را اضافه کرده مخلوط می نماییم. مایه را یکی دو ساعت می گذاریم بماند. روغن مایع فراوان را داغ می کنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته خطوطی دایره وار بطوریکه یکدیگر را قطع کند در روغن داغ شده می ریزیم. (در صورتیکه زولبیا پف نکرد جوش شیرین یا پکینگ پودر را با مایه مخلوط می کنیم). به همین طریق زولبیا را آماده می کنیم و دو طرف آن را سرخ نموده بلافاصله در شربت زولبیا می اندازیم.
▪ مواد لازم شربت بامیه و زولبیا:
ـ شکر=۲ پیمانه(۴۰۰ گرم)
ـ آب=۱ پیمانه
ـ گلاب=۲/۱ پیمانه(یک استکان)
ـ آبلیمو=۲ قاشق سوپخوری
▪ طرز تهیه:
آب و شکر و گلاب را مخلوط می کنیم و در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا جوش آید و کاملا غلیظ شود. بعد آبلیمو را می ریزیم،یکی دو جوش که زد از روی آتش برمی داریم و از صافی رد می کنیم.