پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


کم‌خونیهای تغذیه‌ای


کم‌خونیهای تغذیه‌ای
نویسنده : صادقی‌پوررودسری - حمیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۳/۰۲
رده دیویی : ۶۱۶.۱۵۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۹۳۱-۳۲-۴

در این کتابچه اطلاعات مختصری درباره کم‌خونی و رابطه آن با تغذیه برای دانشجویان رشته‌های پزشکی فراهم آمده است .مولف ابتدا تعریفی از کم‌خونی عرضه می‌دارد, سپس با این مباحث کتاب را پی می‌گیرد :((علل و عوامل کم‌خونی به واسطه کمبود آهن)), ((کم‌خونی مگالوبلاستیک, علایم بالینی, تشخیص و درمان آن)) و ((کم‌خونی‌های دیگر تغذیه‌ای)) .