پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سالاد کلشلو


سالاد کلشلو
● مواد لازم :
▪ کلم سفید رنده شده :۵۰۰ گرم
▪ هویج رنده شده ۲۰۰ گرم
▪ کموت آناناس : ۱ قوطی
▪ آب کمپوت: نصف فنجان
▪ سس مایونز : ۲۵۰ گرم
▪ شکر : یک قاشق چایخوری
▪ آبلیمو :یک قاشق غذاخوری و برگ کاهویچ :۲ تا ۳ عدد
● طرز تهیه :
کلم و هویج را پس از خرد کردن با هم مخلوط میکنیم آناناس ها را که به شکل کشمش خرد کرده ایم به آن می آفزاییم و در پایان سس مایونز را همراه با آبلیمو و آب کمپوت و شکر روی سالاد میریزیم و روی برگ کاهو سرو نموده و با حلقه های آناناس تزئئین میکنیم.

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۸.aspx