جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

قارچ با کرم


قارچ با کرم
● مواد لازم :
▪ قارچ = ۵۰۰ گرم
▪ لیمو ترش = ۲ عدد
▪ روغن زیتون یا کره = به میزان لازم
▪ خامه = ۱۰۰ گرم
▪ زرده تخم مرغ = ۲عدد
▪ نمک و فلفل = به میزان لازم
▪ پنیر پیتزا = ۲۰۰ گرم
● طرز تهیه :
قارچ ها را شسته و بعد از خرد کردن خشک کنید و آبلیمو به آنها اضافه کنید ( تا سیاه نشوند) سپس قارچ ها را در کره یا روغن زیتون سرخ کنید.
خامه ، زرده تخم مرغ ، نمک و فلفل را در کاسه ایی باهم مخلوط کرده خوب هم بزنید.
کف ظرف پیرکس را کمی چرب کرده و با قارچ های سرخ شده بپوشانید ، سپس با مخلوط خامه و زرده های تخم مرغ روی قارچ ها را نیز بپوشانید و در آخر پنیر پیتزای رنده شده را نیز روی مواد بپاشید و ظرف را در فر با درجه حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیرهای روی ظرف طلایی شوند.
منبع : زنده رود