دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شیشلیک


شیشلیک
● مواد لا زم:
▪ گوشت راسته پاک کرده ۵۰۰ گرم
▪ فلفل دلمه ای ۲ عدد
▪ پیاز ۴ عدد
▪ پیاز رنده کرده ۱ قاشق
▪ گوجه فرنگی ۸ عدد
▪ ماست ۲/۱ پیمانه
▪ آب ۲ عدد لیمو
▪ زعفران ۱ قاشق مربا خوری
▪ روغن ۴ قاشق
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه:
برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود . انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقر&#۶۵۲۶۷;&#۶۵۱۷۰;&#۶۵۱۵۶; بقطر دو سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملا یم باشد.
منبع : روزنامه کارگزاران