یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
چگونگی آماده کردن شیر
در هنگام آماده کردن شیشهٔ شیر نوزاد باید چند نکته را در نظر داشته باشید، زیرا شیری که به کودک داده میشود باید عاری از میکروب و هضمش آسان باشد.
کودکی که بدنیا میآید بطور غریزی اعمالی نظیر نفس کشیدن، مک زدن، هضم کردن و غیره را انجام میدهد ولی قادر نیست در مقابل میکروبها از خود دفاع کند. نظر به اینکه ترکیبات شیر خشک به نحوی است که امکان رشد انواع میکروبها در آن فراوان است. پیش از هر چیز باید دقت کنید که شیر استرلیزه شده باشد تا میکروبها نتوانند به بدن کودک نفوذ کنند. شیر خشک بهطور صنعتی تهیه میشود از قبل استرلیزه شده است و از این نظر بر شیر تازه امتیاز دارد. برای استرلیزه کردن شیر تازهٔ گاو به نحوی عمل کنید که در سطرهای آینده توضیح خواهیم داد.
اما توجه داشته باشید که شیر استرلیزه شده را باید در شیشهای بریزید که آن هم استرلیزه شده باشد. و گرنه ممکن است دوباره به انواع میکروبها آلوده شود. ریختن شیر سالم در شیشه بد شسته شده بمثابه افزودن مجدد هزار میکروب دیگر به آن است بنابراین حتی اگر شیر خشک به فرزند خود میدهید، شیشههای او باید استرلیزه شده باشند. این اولین احتیاطی است که میکنید.
احتیاط بعدی آسان کردن هضم شیر است. زیرا در ماههای نخست دستگاه گوارش طفل خیلی حساس است. برای راحتتر کردن هضم شیر گاو یا باید تغییراتی اساسی در ترکیب آن اعمال کرد (نظیر عملی که با شیر خشک انجام میدهند) یا اینکه به آن آب افزود و آنرا شیرینتر کرد.
بهطوری که برای اطمینان از سالم بودن شیر دو عمل لازم است: مرحله اول استریلیزه کردن شیشهها و سر شیشهها و هر چیزی که با شیر در تماس است. مرحله دوم تهیه خود شیر است.
کودکی که بدنیا میآید بطور غریزی اعمالی نظیر نفس کشیدن، مک زدن، هضم کردن و غیره را انجام میدهد ولی قادر نیست در مقابل میکروبها از خود دفاع کند. نظر به اینکه ترکیبات شیر خشک به نحوی است که امکان رشد انواع میکروبها در آن فراوان است. پیش از هر چیز باید دقت کنید که شیر استرلیزه شده باشد تا میکروبها نتوانند به بدن کودک نفوذ کنند. شیر خشک بهطور صنعتی تهیه میشود از قبل استرلیزه شده است و از این نظر بر شیر تازه امتیاز دارد. برای استرلیزه کردن شیر تازهٔ گاو به نحوی عمل کنید که در سطرهای آینده توضیح خواهیم داد.
اما توجه داشته باشید که شیر استرلیزه شده را باید در شیشهای بریزید که آن هم استرلیزه شده باشد. و گرنه ممکن است دوباره به انواع میکروبها آلوده شود. ریختن شیر سالم در شیشه بد شسته شده بمثابه افزودن مجدد هزار میکروب دیگر به آن است بنابراین حتی اگر شیر خشک به فرزند خود میدهید، شیشههای او باید استرلیزه شده باشند. این اولین احتیاطی است که میکنید.
احتیاط بعدی آسان کردن هضم شیر است. زیرا در ماههای نخست دستگاه گوارش طفل خیلی حساس است. برای راحتتر کردن هضم شیر گاو یا باید تغییراتی اساسی در ترکیب آن اعمال کرد (نظیر عملی که با شیر خشک انجام میدهند) یا اینکه به آن آب افزود و آنرا شیرینتر کرد.
بهطوری که برای اطمینان از سالم بودن شیر دو عمل لازم است: مرحله اول استریلیزه کردن شیشهها و سر شیشهها و هر چیزی که با شیر در تماس است. مرحله دوم تهیه خود شیر است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی ایران حجاب شورای نگهبان دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد رئیسی رئیس جمهور جنگ
تهران هواشناسی شهرداری تهران پلیس دستگیری وزارت بهداشت سیل قتل سلامت کنکور آتش سوزی سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات قیمت خودرو خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو
زنان سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلویزیون یمن تئاتر سینمای ایران قرآن کریم سریال پایتخت فیلم موسیقی سینما
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور سپاهان رئال مادرید
فناوری همراه اول گوگل تبلیغات اپل سامسونگ ناسا آیفون بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
سازمان غذا و دارو خواب بارداری دندانپزشکی مالاریا