شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
بستنی
در روش سنتی تهیه بستنی در یک فریزر با بازوی دستی ، از سنگ نمک ، قانون رایول و اعمال فیزیکی برای تهیه ای این دسر سرد خامه ای استفاده میکنند ، ترکیبات سرد و تشکیل دهنده مخلوط بستنی را در قوطی فولادی ضد زنگ میریزند که این قوطی داخل استوانه چوبی قرار دارد، یخ نیز در داخل استوانه ریخته میشود ، در نتیجه یک لایه یخی در محیط بیرونی قوطی ایجاد میشود ،پیش از اضافه کردن نمک ، برای اینکه بازوی دستی خنک شود حدود ۲ دقیقه کاملا میچرخانند ، اضافه کردن سنگ نمک موجب ذوب شدن یخ میشود ، محلول شور گرما را از مخلوط بستنی میگیرد و در نتیجه بستنی منجمد میشود ، دستگاههای برقی جدید تهیه بستنی هم به روش مشابهی عمل میکنند اما در اینجا بازوی مکانیکی عمل مخلوط کردن را بر عهده دارد . در هر دو حالت مخلوط بستنی تا دمای ۲.۷- منجمد نمیشود ، بنابراین محلول شوری معادل یک فنجان نمک برای ۵ فنجان یخ نیاز است از طرفی اگر بخواهیم فقط از یخ استفاده کنیم چون نقطه ذوبش ۰ درجه است مخلوط بستنی منجمد نخواهد شد و البته نسبت نمک با دمای محیط تغییر میکند ، همچنین اضافه کردن مقادیر زیادی از نمک موجب انجماد زود هنگام و در نتیجه تشکیل بستنی آبکی میشود .
منبع : دانشجویان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل دولت حجاب رئیس جمهور پاکستان گشت ارشاد رئیسی دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سلامت کنکور عربستان سیل تهران هواشناسی سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
تورم دلار خودرو قیمت خودرو قیمت دلار آفریقا قیمت طلا بازار خودرو سایپا بانک مرکزی ایران خودرو مسکن
خانواده تلویزیون مرگ ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران موسیقی مهران مدیری
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین جنگ غزه چین حماس طالبان ایالات متحده آمریکا اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تراکتور باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا الماس فیلترینگ ماه نخبگان
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن سلامت روان آلزایمر زوال عقل