شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
تمیز کردن این مکان سرد
یخچال مهمترین عضو آشپزخانه شما است.تقریبا تمام مواد غذایی که مصرف میکنیم اول به یخچال میروند.تمیز نگهداشتن این عضو آشپزخانه خیلی مهم است.
● راههای نگهداری از یخچال و فریزر
- از قرار دادن یخچال یا فریزر در مجاورت دستگاههای گرمازا مثل اجاق گاز، آبگرمکن، شوفاژ و نور مستقیم خورشید بپرهیزید.
- فضای پشت یخچال و فریزر باید حداقل بیست سانتیمتر، برای گردش هوا، با دیوار فاصله داشته باشد. مطمئن شوید که یخچال یا فریزر روی یک سطح تراز قرار گرفته و در آن بهطور کامل بسته میشود.
- هنگام خرید یخچال مدلهایی را انتخاب کنید که مصرف انرژی کمتر و بازدهی بیشتری داشته باشند. همچنین از وجود برچسب انرژی روی یخچال مطمئن شوید.
- در صورتی که ناچار به جابهجایی یا حمل آن هستید، حداقل دو تا سه ساعت پس از جابهجایی، یخچال را به برق وصل کنید.
- دمای داخل فریزر معمولا سه تا چهار درجه زیر صفر و دمای داخل محفظه یخچال سه تا چهار درجه بالای صفر باید باشد، تنظیم نادرست ترموستات علاوه بر اینکه باعث فاسد شدن و یخزدگی مواد غذایی میشود، مصرف انرژی را نیز افزایش میدهد.
- قرار دادن چیزهای گرم در یخچال کار درستی نیست، زیرا هم با گرم کردن فضای داخل یخچال اثر سرما را کم میکنند و هم در اثر گرم شدن داخل یخچال، ذرات برفک و یخ آبشده و همراه با آلودگیهای احتمالی به داخل غذاها میچکد و سبب آلودگی آنها میشود.
- در یخچالهایی که در قسمت بالای آن یخدان قرار ندارد، طبقات پایینتر بیشتر با هوای سرد در تماس هستند تا طبقات بالا، چون همانطور که میدانید هوای سرد، سنگینتر از هوای گرم است. همچنین چیزهایی که در قسمت در یخچال گذاشته میشوند به علت آنکه هنگام باز و بسته شدن، این قسمت در مجاورت هوای بیرون قرار میگیرد، کمتر از سرمای ضروری بهرهمند میشوند.
- در یخچال یا فریزر را هیچگاه به مدت طولانی باز نگذارید و از باز و بسته کردن بیهوده آن بهخصوص در تابستان خودداری کنید.
- اگر برق قطع شد یا به دلیلی بهطور موقت از کار افتاد، از باز و
بسته کردن در آن خودداری کنید و اگر میتوانید روی یخچال را با لحاف یا پتو بپوشانید تا سرمای داخل یخچال تا حد امکان حفظ شود. در تابستان که با هر مرتبه باز و بسته شدن در یخچال، درجه حرارت داخل دستگاه به سرعت بالا میرود، باید درجه سرما را بیشتر کرد تا سرمای لازم زودتر در داخل یخچال تولید شود.
- مقدار زیادی مواد غذایی انباشته روی هم را در یخچال قرار ندهید، چون وقت زیادی لازم است که سرما به همه آنها نفوذ کند، بنابراین زودتر خراب میشوند. برای مثال دیده میشود که مقدار زیادی سبزی را به صورت دسته در یخچال میگذارند و بعد از یکی دو روز وقتی بیرون میآورند وسط آن گندیده و در اثر تخمیر داغ شده است. برای نگهداری سبزی خوردن در یخچال، ابتدا آن را پاک کنید و بشویید. سپس در پارچه نازکی بریزید و داخل یخچال بگذارید. در صورتی که مقدار سبزی زیاد است، برای اینکه سالمتر بماند، پس از پاک کردن، قسمتی را به صورت نشسته داخل کیسه بریزید و در یخچال نگه دارید و هنگام مصرف بشویید.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس جمهوری اسلامی ایران حجاب دولت رئیسی رئیس جمهور گشت ارشاد سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم پاکستان
تهران سیل قتل کنکور هواشناسی شهرداری تهران سلامت سازمان سنجش سازمان هواشناسی زنان پلیس اصفهان
قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی ارز سایپا مسکن ایران خودرو تورم
فضای مجازی کیومرث پوراحمد سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی سینما مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ اپل فناوری ناسا ربات فیلترینگ بنیاد ملی نخبگان رونمایی
سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا آلزایمر زوال عقل