شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
مربای بهار نارنج
بهار نارنج :  ۳۰۰۰ گرم
شکر :  ۲۵۰۰ گرم
آب لیموترش :  ۰.۵ فنجان
هل :  ۱ قاشق سوپخوری
این مربا یکی از لطیفترین و مطبوعترین مرباها است که باید در طبخ آن دقت بیشتری بهکار برود تا نتیجه مطلوب بهدست بیاید و نکته حساس آن است که باید بعد از چیدن بهار (شکوفه نارنج) بلافاصله آن را برای طبخ آماده نمود.
هم وزن بهار شکر در نظر میگریم و برای هر یک کیلو شکر دو لیوان آب کافی است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک بخوابانیم دیگ مناسبی را آب میریزیم و جوش میآوریم بهار از آب آهک خارج میکنیم و میشوئیم دوباره در آب میجوشانیم و آب آن را عوض میکنیم، بعد بهار را در آب شیرین به مدت ۲۴ ساعت قرار میدهیم و سه تا چهار بار آب آن را عوض میکنیم، تا تلخی بهار گرفته شود بعد شکر را با آب میجوشانیم و صاف میکنیم و بهار را که تلخی آن گرفته شده است در شربت میریزیم و روی آتش میگذاریم تا شربت بجوشد و قوام بیاید، بعد ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب لیمو را اضافه میکنیم و بعد از دو سه جوش مربا را از روی آتش بر میداریم.
تهیه آب آهک:
به نسبت هر یک کیلو بهار نارنج یک کیلو آهک را در ۵ تا ۶ لیوان آب سرد حل میکنیم بههم میزنیم و میگذاریم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روی بهار نارنج میریزیم و بعد ۲ تا ۳ ساعت بهار نارنج را مطابق دستور بالا آماده میکنیم.
شکر :  ۲۵۰۰ گرم
آب لیموترش :  ۰.۵ فنجان
هل :  ۱ قاشق سوپخوری
این مربا یکی از لطیفترین و مطبوعترین مرباها است که باید در طبخ آن دقت بیشتری بهکار برود تا نتیجه مطلوب بهدست بیاید و نکته حساس آن است که باید بعد از چیدن بهار (شکوفه نارنج) بلافاصله آن را برای طبخ آماده نمود.
هم وزن بهار شکر در نظر میگریم و برای هر یک کیلو شکر دو لیوان آب کافی است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک بخوابانیم دیگ مناسبی را آب میریزیم و جوش میآوریم بهار از آب آهک خارج میکنیم و میشوئیم دوباره در آب میجوشانیم و آب آن را عوض میکنیم، بعد بهار را در آب شیرین به مدت ۲۴ ساعت قرار میدهیم و سه تا چهار بار آب آن را عوض میکنیم، تا تلخی بهار گرفته شود بعد شکر را با آب میجوشانیم و صاف میکنیم و بهار را که تلخی آن گرفته شده است در شربت میریزیم و روی آتش میگذاریم تا شربت بجوشد و قوام بیاید، بعد ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب لیمو را اضافه میکنیم و بعد از دو سه جوش مربا را از روی آتش بر میداریم.
تهیه آب آهک:
به نسبت هر یک کیلو بهار نارنج یک کیلو آهک را در ۵ تا ۶ لیوان آب سرد حل میکنیم بههم میزنیم و میگذاریم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روی بهار نارنج میریزیم و بعد ۲ تا ۳ ساعت بهار نارنج را مطابق دستور بالا آماده میکنیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی حجاب مجلس دولت دولت سیزدهم رئیسی رئیس جمهور گشت ارشاد سیدابراهیم رئیسی جمهوری اسلامی ایران پاکستان
تهران شهرداری تهران قتل هواشناسی سیل پلیس کنکور وزارت بهداشت سلامت زنان سازمان سنجش پایتخت
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو تورم
سینمای ایران سریال سینما تلویزیون سریال پایتخت کیومرث پوراحمد موسیقی رهبر انقلاب قرآن کریم فیلم ترانه علیدوستی کتاب
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران بازی فوتسال تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا لیورپول
هوش مصنوعی گوگل نخبگان سامسونگ مدیران خودرو اپل فناوری آیفون ناسا بنیاد ملی نخبگان ربات دانش بنیان
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا افسردگی آلزایمر